Online Fordítás, Gyorsfordítás Minden Nyelven!

Kérdése Van? Hívjon Minket! +36 (1) 321 7672

Hiteles Fordítás

Helyszín

Bp, Madách Imre u. 3, Fél em. 1.

Nyitva

Hétfő-Péntek: 9:00-16:00

Email

info@hitelesforditoiroda.hu

Ukrán Tolmács

A Hiteles Fordítóiroda vállalja ukrán tolmács tevékenységét Magyarország egész területén, megfelelő költségtérítés esetén külföldi kiszállással is.

Ukrán tolmács tevékenység díjszabása

Ukrán tolmács tevékenység megrendelése esetén 1 óra tolmácsolás (témától és helyszíntől függően ) 6000-12000 Ft / óra + 27% Áfa ártól tudunk biztosítani. Minimálisan megrendelhető időtartam 2 óra.

Minden további megkezdett óra 1 óra tolmácsolási díjat von maga után.

Budapest területén nem számolunk fel semmilyen útiköltséget vagy óradíjat.

Hosszabb idejű tolmács tevékenység, vagy kiszállás esetén a díjszabás egyéni megállapodás alapján történik.

Ha az ukrán tolmács nem magyar, hanem valamilyen más európai nyelvre kell fordítson (például ukrán – angol, ukrán – német, ukrán – francia stb.) ebben az esetben az ár 8000-16000 Ft / óra + 27% Áfa.

Ukrán tolmács internetes fordítással

Az ukrán tolmács tevékenység folytatható Skype csatlakozással is. Ilyenkor elegendő egy az ügyfélnél üzemelő laptop és internet kapcsolat, és az ukrán tolmács tevékenység a távolból is elvégezhető. Mivel ebben az esetben a tolmácsnak nem kell kiszállnia, a megbeszélés szerinti tolmácsolási díj jóval kedvezőbb lesz. Ha érdekli ilyen megoldás, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a bal oldalon megadott elérhetőségeken.

Az ukrán tolmács tevékenység megrendelését kérjük, hogy a fordítandó esemény előtt legalább 3-4 nappal adja le. Az előre látható tolmácsolási díj 50%-át kérjük előlegként befizetni akár átutalással akár személyesen az irodánkban.

Amennyiben bármilyen visszamondás történik a befizetett előleg elvész, mert a tolmács készenléti idejét lefoglaltuk az adott időre és ebben az esetben ő másik tolmácsolást nem tud elvégezni erre van biztosítékként az előleg.

Bármilyen tolmácsolási feladatot eltudunk végezni legyen az konszekutív, szinkron vagy kísérő tolmácsolás.

A konszekutív szakaszos tolmácsolási módszer. Ilyenkor az ukrán tolmács a felek közelében helyezkedik el, figyel, szükség szerint jegyzetel. Miután az egyik fél befejezte mondanivalóját, a tolmács jegyzetei segítségével a másik nyelven elmondja az elhangzottakat.

Ukrán Tolmács

Kapcsolatfelvétel

Csapatunkkal az Alábbi Elérhetőségeinken Veheti Fel a Kapcsolatot

Irodánk

1075 Budapest
Madách Imre u. 3.
Fél emelet 1.

Telefonszámaink

Tel.: 06 - 1 - 321 -7672
Mobil: 06 - 30 - 949 - 8132

Email Cím

info@hitelesforditoiroda.hu