Online Fordítás, Gyorsfordítás Minden Nyelven!

Kérdése Van? Hívjon Minket! +36 (1) 321 7672

Hiteles Fordítás

Helyszín

Bp, Madách Imre u. 3, Fél em. 1.

Nyitva

Hétfő-Péntek: 9:00-16:00

Email

info@hitelesforditoiroda.hu

Hiteles Fordítás

Rövid Határidővel!

Akár cége kapcsán, akár magánemberként is kerülhet olyan helyzetbe ügyintézés során, amikor ún. hiteles fordításra van szüksége. A közhiedelemmel ellentétben ezt nemcsak az OFFI adhatja ki (ellentétben a hivatalos fordítással), fordításhitelesítéssel bármely arra jogosult irodát megbízhat. Válasszon minket, rövid határidővel és felkészült szakfordítókkal állunk rendelkezésére!

 

Mitől lesz egy fordítás hiteles?

 

A fordítás és a hiteles fordítás közti legfontosabb különbség, hogy utóbbi egy lektorált, pecséttel és hivatalos záradékkal ellátott dokumentum. Mindez tanúsítja, hogy a fordítás az eredeti szöveggel minden részletében megegyezik. Ehhez különösen tapasztalt, a forrásnyelvet anyanyelvi szinten beszélő fordítók munkája szükséges, akik garantálják, hogy az elkészült irat a hatóságok előtt is megállja a helyét.

 

Mikor lehet szükség hiteles fordításra?

 

A leggyakoribb eset, amikor hiteles iratokra van szükség, a külföldre költözés, ill. a más országban történő munkavállalás. Emellett azonban a külföldi tanulmányok esetében is kérhet az oktatási intézmény olyan fordítást, melynek autentikussága megkérdőjelezhetetlen (például diplomák, bizonyítványok, igazolások, cégbejegyzések stb. fordítása és hitelesítése). Napjainkban – köszönhetően hazánk EU-tagságának – egyre gyakoribb, hogy magyar üzletemberek a szomszédos, vagy akár távolibb országokban kezdenek saját vállalkozásba. Ilyen esetben számos hatóság és szerv kér akkreditált okmányokat, iratokat.

 

Cégünkhöz természetesen akkor is fordulhat, ha idegen nyelvű szövegeket szeretne magyarra fordítani, például külföldön szerzett diploma vagy jogosítvány honosítása, esetleg más országban kiállított munkáltatói igazolások kapcsán. Sőt, kollégáinknak az idegen nyelvről másik idegen nyelvre történő szakfordítás sem okoz problémát.

 

Cégünk – a teljesség igénye nélkül – az alábbi dokumentumok hiteles fordítását vállalja:

 

 • érettségi, OKJ és szakmunkás bizonyítvány, egyetemi vagy főiskolai diploma és index
 • erkölcsi bizonyítvány
 • hatósági bizonyítvány
 • jogosítvány
 • jövedelemigazolás
 • nyelvvizsga
 • orvosi papír, lelet
 • önéletrajz, referencia és motivációs levél, munkáltatói ajánlás
 • számla, aláírási címpéldány, adópapírok
 • személyi igazolvány és lakcímkártya
 • szerződés, cégkivonat, alapító okirat és egyéb céges iratok
 • születési, házassági anyakönyvi kivonat
 • TB kártya

 

Hiteles fordítás több mint 50 nyelven

 

A világ bármely országába vigye is a sors, a Transword Fordítóirodára számíthat! Az olyan alapnyelveken túl, mint az angol, a német, a francia vagy az orosz, cégünk további 50 nyelven is vállalja hiteles fordítások készítését. Akár szerb, ukrán, vagy éppen japán és kínai dokumentumokra van szüksége, nálunk garantált a kifogástalan minőség és a gyors munkavégzés. Kizárólag tapasztalt és felkészült fordítókkal dolgozunk, akik anyanyelvi szinten beszélik a forrásnyelvet. A magas színvonalú hiteles lektorálás pedig biztosítékot jelent, hogy a fordítás nem fogja akadályozni Önt a külföldi ügyintézésben.

 

Hiteles fordítás hiteles fordítóirodától – keressen minket bizalommal, gyors és minőségi munkával háláljuk meg a bizalmat!

Hiteles Fordítás

Rövid Határidővel!

Kapcsolatfelvétel

Csapatunkkal az Alábbi Elérhetőségeinken Veheti Fel a Kapcsolatot

Irodánk

1075 Budapest
Madách Imre u. 3.
Fél emelet 1.

Telefonszámaink

Tel.: 06 - 1 - 321 -7672
Mobil: 06 - 30 - 949 - 8132

Email Cím

info@hitelesforditoiroda.hu