Online Fordítás, Gyorsfordítás Minden Nyelven!

Kérdése Van? Hívjon Minket! +36 (1) 321 7672

Hiteles Fordítás

Helyszín

Bp, Madách Imre u. 3, Fél em. 1.

Nyitva

Hétfő-Péntek: 9:00-16:00

Email

info@hitelesforditoiroda.hu

Orosz-Magyar Hiteles Fordítás

Rövid Határidővel!

Hiteles orosz-magyar fordítás, magyar-orosz fordítás

A Transword Fordítóiroda specialitása az orosz, ukrán, magyar és angol nyelvek közötti fordítás. Tehát a következő nyelvek fordítása a fő tevékenységünk:

orosz magyar fordítás, magyar orosz fordítás, ukrán magyar fordítás, magyar ukrán fordítás, orosz angol fordítás, angol orosz fordítás, ukrán angol fordítás, angol ukrán fordítás, ukrán orosz fordítás, orosz ukrán fordítás

Emellett azonban szinte minden nyelven vállaljuk az Ön által hozott anyag szakfordítását, lektorálását…

legyen szó akár a legspeciálisabb szakterületről.

Minden ránk bízott fordítást az adott szakterületen jártas szakfordító kapja. Jogi vagy pénzügyi téma esetén például képzett jogász, míg műszaki szövegnél a területen évtizedes tapasztalattal rendelkező, nyelvileg is rendkívül képzett szakmérnök látja el a fordítási feladatokat.

A megfelelő szakember kiválasztása a minőségi fordítás kulcsa. Mielőtt az elkészült dokumentumot kiadnánk a kezeink közül, magasan kvalifikált munkatársaink többször is alaki és tartalmi ellenőrzésnek vetik alá.

Idegenen nyelvekben és az adott szakterületen is jártas szakreferenseink a teljes munkafolyamatot végigkövetik, a fordítás megkezdése előtt pedig egyeztetjük Önnel elvárásait, és a területéhez tartozó esetleges speciális szakkifejezéseket.

Elkészítjük dokumentumainak hivatalos záradékkal ellátott fordítását, valamint a közjegyzői hitelesíttetést is.

Gyakorlott, szakmailag felkészült és nemzetközi tapasztalattal rendelkező konszekutív és szimultán tolmácsaink állnak az Ön rendelkezésére konferenciák vagy tárgyalások alkalmával.

Ha Ön szeretné, hogy cége külföldön is ismertté váljon, szeretné cégismertetőjét külföldi lapokban is megjelentetni, mi elkészítjük személyes interjún keresztül cégismertető anyagát, melyet az Ön által kívánt nyelvre le is fordítunk. A kész riport szövegezését cégünk újságíró tulajdonosa ellenőrzi és lektorálja.

Sürgős esetben, meghatározott összeg feletti megrendelés esetén, hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésére állunk. Ügyeleti telefonszámainkat a “kapcsolat” menüpontban találhatja.

Megrendeléseit eljuttathatja hozzánk faxon, e-mailben, vagy futár által. Az elkészült fordítást szintén nem szükséges személyesen átvennie, hanem a fent említett bármely módon eljuttatjuk az Ön részére. Amennyiben kívánja, az elkészült anyagot CD-n is átadjuk Önnek.
Ajánlatot kérhet tőlünk egy gombnyomás segítségével, melyhez csak az oldalunkon megtalálható ajánlatkérő adatlapot kell kitöltenie.

Kérésére munkatársunk felkeresi Önt irodájában, hogy egy személyes megbeszélés formájában mutassa be cégünket.

Irodánk 1992 óta működik és 1995 óta a Magyarországi Fordítóirodák Egyesületének elismert tagja. Minőségügyi rendszerében a Magyarországi Fordítóirodák Egyesületének Szakmai Kódexét alkalmazza.

Minden munkánkat szigorú titoktartással kezeljük.

Elszámolásunk az elkészült anyag leütésszámán alapul. Az elkészült munka díját minden esetben banki átutalással egyenlítheti ki. Fordítási díjaink tartalmazzák a szöveg formázását, ideértve az egyszerű táblázatok és ábrák szerkesztését is.

Orosz-Magyar Hiteles Fordítás

Rövid Határidővel!

Kapcsolatfelvétel

Csapatunkkal az Alábbi Elérhetőségeinken Veheti Fel a Kapcsolatot

Irodánk

1075 Budapest
Madách Imre u. 3.
Fél emelet 1.

Telefonszámaink

Tel.: 06 - 1 - 321 -7672
Mobil: 06 - 30 - 949 - 8132

Email Cím

info@hitelesforditoiroda.hu