Online Fordítás, Gyorsfordítás Minden Nyelven!

Kérdése Van? Hívjon Minket! +36 (1) 321 7672

Hiteles Fordítás

Helyszín

Bp, Madách Imre u. 3, Fél em. 1.

Nyitva

Hétfő-Péntek: 9:00-16:00

Email

info@hitelesforditoiroda.hu

Hivatalos Bizonyítvány Fordítás

A tanulmányi eredményeket, végzettséget bizonyító okmányok fordítása elengedhetetlen, amennyiben külföldi egyetemre készül, vagy a határokon túl vállalna munkát.

Ilyen esetben kulcsfontosságú a hiteles, lektor által jóváhagyott minőség, valamint a gyors munkavégzés. A Hivatalos Fordítóirodában nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakat alkalmazunk, akik akár három munkanap alatt elkészülnek az okmányokkal.

Milyen okmányok fordítását vállaljuk?

A bizonyítvány fordítás mellett számos egyéb dokumentumot is ránk bízhat, melyek nélkülözhetetlenek a munka vagy a tanulmányok megkezdéséhez. Ilyen lehet többek között a leckekönyv, az index, a nyelvvizsgapapír, a kreditigazolás vagy éppen a hatósági bizonyítvány. Az általunk elkészített hivatalos fordítás egy záradékkal és pecséttel ellátott okmány, mely garanciát jelent arra, hogy az eredeti és a fordított szöveg tartalma azonos.

Rövid határidők, megfizethető árak

A Hivatalos Fordítóirodánál tisztában vagyunk vele, hogy az iratok fordítása sokszor nem tűr halasztást, főleg külföldi munka és tanulás esetén. Ezt szem előtt tartva néhány napon belül elkészítjük az okmányokat, melyeket nyomtatva és elektronikus úton, a hitelesítő papírokkal együtt átadunk Önnek. Áraink a földön járnak, munkánk minőségét pedig több mint 25 éves tapasztalatunk szavatolja.

A hiteles fordításról

Fontos megjegyezni, hogy diplomahonosítás esetén a magyar jogszabályok az OFFI által hitelesített fordítást írnak elő, így ebben az esetben nem tudjuk vállalni a munkát. Minden egyéb okmány kapcsán azonban örömmel állunk rendelkezésére.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben bizonyítvány fordításra van szüksége külföldi tartózkodáshoz, vagy más országban szerzett papírjai magyarra fordításához!

Hivatalos Bizonyítvány Fordítás

Kapcsolatfelvétel

Csapatunkkal az Alábbi Elérhetőségeinken Veheti Fel a Kapcsolatot

Irodánk

1075 Budapest
Madách Imre u. 3.
Fél emelet 1.

Telefonszámaink

Tel.: 06 - 1 - 321 -7672
Mobil: 06 - 30 - 949 - 8132

Email Cím

info@hitelesforditoiroda.hu