Online Fordítás, Gyorsfordítás Minden Nyelven!

Kérdése Van? Hívjon Minket! +36 (1) 321 7672

Hiteles Fordítás

Helyszín

Bp, Madách Imre u. 3, Fél em. 1.

Nyitva

Hétfő-Péntek: 9:00-16:00

Email

info@hitelesforditoiroda.hu

Német-Angol Hiteles Fordítás

Az Ön Által választott Rövid Határidővel!

Hiteles német vagy angol fordítás

A német és az angol Európa és a világ leggyakrabban használt nyelvei közé tartoznak. Ezek azok a nyelvek, melyek mind a magánszférában, mind az oktatásban és az üzleti életben kulcsszerepet játszanak.

Sokan döntenek úgy hazánkban, hogy az Egyesült Királyságban, Németországban vagy éppen Ausztriában vállalnak munkát, míg másokat a tanulmányaik kötnek ezekbe az országokba.

A minőségi, precíz Német-Angol hiteles fordítás az élet számos területén kulcsfontosságú, legyen szó munkáról, oktatásról, tudományról, hobbiról vagy bármely más területről.

Magyarra vagy bármely más nyelvre

A német-angol hiteles fordítás nálunk nem korlátozódik anyanyelvünkre, hiszen olyan eset is előfordulhat, hogy a két nyelv közötti átültetésre van szükség, esetleg harmadik nyelvre kell áttenni egy-egy dokumentumot, iratot, okmányt.

A Hiteles Fordítóirodánál ilyen esetben is számíthat a minőségi és gyors munkavégzésre, hiszen a legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt, hogy hiteles fordítást adhassunk át Önnek.

A német vagy angol szövegeket akár orosz, ukrán, francia, olasz vagy spanyol nyelvre is lefordítjuk – a felsorolás pedig közel sem teljes, hiszen irodánk több mint 50 nyelven vállal megbízásokat.

Ajánlatkérés pillanatok alatt

A Hiteles Fordítóiroda weboldalán néhány kattintással leadhatja ajánlatkérését az erre szolgáló űrlapon.

Csupán néhány adatot szükséges megadnia, kiválasztania a forrás- és a célnyelvet, majd felölteni a fordítandó szöveget. Miután elküldte igénylését, munkatársaink átnézik azt, majd megküldik Önnek cégünk árajánlatát. Egyszerű, gyors és hatékony megoldás ügyfeleink kényelméért.

Válasszon minket, ha hivatalos vagy magáncélra van szüksége német vagy angol fordításra – szaktudásunkkal állunk rendelkezésére!

Német-Angol Hiteles Fordítás

Az Ön Által választott Rövid Határidővel!

Kapcsolatfelvétel

Csapatunkkal az Alábbi Elérhetőségeinken Veheti Fel a Kapcsolatot

Irodánk

1075 Budapest
Madách Imre u. 3.
Fél emelet 1.

Telefonszámaink

Tel.: 06 - 1 - 321 -7672
Mobil: 06 - 30 - 949 - 8132

Email Cím

info@hitelesforditoiroda.hu